Deze week was het 10 jaar geleden dat Bernhardus Annen startte met zijn bloemenwinkel ‘BenFleuri’.

En dat is gevierd. Deze week krijgen de klanten korting op hun aankoop en maken ze kans om hun aankoopbedrag tezamen met een royaal boeket bloemen terug te krijgen.

Er is in die jaren veel veranderd. Annen daarover: ‘Ik begon in een voormalige slijterij in winkelcentrum ‘De Wielewaal’ in Wolfsbos. Een pand dat redelijk geschikt was. En zo ben je ondernemer. Maar ook inkoper, verkoper, bloembinder, administrateur, pr medewerker, ICT-er en schoonmaker. Alles dus. Een spannende tijd om alles in de benen te krijgen, maar het is gelukt! Van inkoop bij de groothandel tot zelf inkopen op de bloemenveiling. Prachtig mooi!

In de loop der jaren is er veel bij gekomen. Dat zijn o.a. twee medewerksters die vakkundig zijn en ook het BenFleuri-DNA hebben. Ook zijn gefocust op mooie bloemen en goede kwaliteit en veel mogelijkheden.

Zo kan ik nu bloemen wereldwijd versturen en heb ik mijn eigen website met webshop. Voor bedrijven heb ik zelfs de mogelijkheid om te bestellen met een bestelformulier! Echt superhandig voor bedrijven die snel en veilig willen bestellen! Informatie kan altijd worden gegeven’ glimlacht Annen.

‘In 2020 heb ik de winkel helemaal up-to-date gemaakt met een nieuwe inrichting. Klanten waarderen dat.

Maar wat blijft is dat we proberen mooie bloemen te leveren tegen een goede prijs. Het is niet voor niets dat de slogan is: BenFleuri, voor de mooiste bloemen!’ besluit Bernhardus Annen.