3FM Serious Request: The Lifeline bezoekt gemeente Hoogeveen – Kom in actie!

3FM Serious Request: The Lifeline bezoekt gemeente Hoogeveen – Kom in actie!

Op 23 december komt 3FM Serious Request: The Lifeline door de gemeente Hoogeveen. DJ’s Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen bijna 500 km voor slachtoffers van mensenhandel. In drie teams van twee personen lopen de dj’s van Goes naar Groningen, via Hoogeveen, Tiendeveen en Pesse. Mensenhandel is een onzichtbare ramp dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft, waarvan het merendeel jongeren. Ook in Nederland zijn naar schatting 6.250 slachtoffers van mensenhandel te betreuren. Wist u bijvoorbeeld dat gemiddeld genomen 2 kinderen per middelbare school in aanraking komen met loverboys?

De dj’s lopen de etappes als een estafette. Aan het eindpunt van een etappe is een chequepoint: een feestelijk overdrachtsmoment waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling te doneren. Dat betekent dat je hier of tijdens de route de kans krijgt om zelf een cheque of geldbedrag te overhandigen aan de dj’s. Wie weet brengen ze zelfs een bezoekje aan jullie actie. Bij de chequepoints wisselen de dj-teams elkaar af en wordt de volgende etappe gestart. Op maandagavond 23 december start de 22e etappe om ca. 20.00u op het Kerkplein in Zuidwolde. Dj’s Sander en Herman lopen via Hoogeveen en Tiendeveen naar Pesse, waar ze om ongeveer 02.00u bij het Pioniersveld in Pesse aankomen.

Op dit moment wordt nog gewerkt aan de actualisatie van de juiste route door Hoogeveen, deze zullen we communiceren via het facebookaccount van HiHoogeveen zodra hij bekend is.

Kom ook in actie voor het Rode Kruis 3FM Serious Request: The Lifeline!
Naast dat 3FM Serious Request: The Lifeline een goed initiatief en doel is, is dat ze door onze gemeente komen natuurlijk een promotionele kans om te laten zien wat we als gemeente te bieden hebben! Omdat 3FM een publieke omroep is hebben ze bij al hun activiteiten te maken met de mediawet. Deze is zeer streng en beperkend in het gebruik van hun materiaal en de promotionele mogelijkheden die het biedt… Maar het is niet onmogelijk! Zie de bijgaande voorwaarden waar acties aan moeten voldoen.

Je kunt op verschillende manieren je steentje bijdragen aan de actie. Je kunt net als vorige jaren:

  • een plaatje aanvragen
  • bieden op een van de items van de veiling
  • via de site doneren.

Je kunt ook zelf of samen met je bedrijf, familie, vrienden, collega’s, klas, sportmaatjes, buren gaan oliebollen bakken, liedjes zingen, auto’s wassen, je oude platen veilen etc. om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Kijk voor inspiratie, voorwaarden en je actie aanmelden op https://kominactie.npo3fm.nl/groep/hoogeveen. Op deze pagina worden alle acties in de gemeente Hoogeveen verzameld. Deze staan natuurlijk ook op de landelijke pagina: http://www.3fm.nl/kia

Ook kun je de etappe met de dj’s meelopen. Per etappe zijn er 100 plekken (á €10,-) beschikbaar. Wil je meelopen en je laten sponsoren? Koop dan je ticket voor etappe 22 (Zuidwolde-Pesse) via http://3fm.nl/sponsorloop.

Promotiemateriaal ophalen
Bij punt H (Hoofdstraat 17a) is promotiemateriaal op te halen in de vorm van o.a. een donatieboxen, posters en cheques.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Ongeveer Team Marco - Marco Fikkers