Drentse Onderneming van het Jaar 2021

De zoektocht is weer officieel begonnen: erevoorzitter van de jury – gedeputeerde Henk Brink – opende op donderdag 22 april, via een online Kick-off meeting de officiële inschrijving voor de verkiezing van de Drentse Onderneming van het Jaar 2021.

Geheel passend en aansluitend bij het digitale tijdperk van nu. Uiteraard hadden wij, volgens onze traditie, de kick-off graag laten plaatsvinden bij de winnaar van 2020: MIRON Violetglass uit Hoogeveen .

Tijdens deze online meeting is in aanwezigheid van een gevarieerd publiek van juryleden, sponsors, besturen en veretgenwoordigers van de Drentse gemeenten, oud-genomineerden en Drentse ondernemersverenigingen, de inschrijving voor 2021 geopend.

Om dé Drentse Onderneming van het Jaar 2021 te vinden, heeft de jury een aantal criteria gesteld, als vermeld op de website. (klik hier om naar de website te gaan)
Wij vragen van u, als onderneming of als ambassadeur van het Drentse ondernemerschap, het volgende:

· Draag minimaal één succesvolle onderneming via onze website
· Tip ondernemers om zich aan te melden
· Volg ons en deel onze acties op Facebook, Twitter en LinkedIn

Voordragen/Aanmelden
U kunt tot en met donderdag 10 juni Drentse bedrijven voordragen, of natuurlijk de eigen organisatie aanmelden. Dat kan via de website: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl.
U hoeft alleen maar aan te geven:
Naam bedrijf, contactpersoon, e-mailadres en het telefoonnummer. Ook heeft u de mogelijkheid om aan te geven waarom u van mening bent dat dit bedrijf dé titel Drentse Onderneming van het Jaar verdiend.

Alle aanmeldingen worden door een vakkundige jury gecontroleerd op harde criteria zoals hiervoor genoemd. De jury selecteert in juni uit alle aanmeldingen 10 bedrijven, die daarmee officieel genomineerd zijn voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2021.
Deze nominatieavond vindt plaats op 28 september 2021.

De finale vindt plaats op 24 november in Meppel, in de Ogterop!

Wij kijken uit naar de voorgedragen ondernemingen.

De winnaar van 2020 was een Hoogeveens bedrijf, MIRON Violetglass.

Welk Hoogeveens bedrijf meldt zich aan voor 2021 om kans te maken op de prijs?

Aanmelden kan tot donderdag 10 juni. Klik hier om een onderneming aan te melden.