Badge op website van leden

Het lidmaatschap van ‘Ondernemend Hoogeveen’ is niet zomaar wat. Het is naast de plaats waar je informatie vergaart, kennis uitwisselt en je je netwerk uitbreidt toch ook een teken dat je actief bent als ondernemer.

Dat mag je laten zien! Daarom heeft ‘Ondernemend Hoogeveen’ een badge gemaakt die je op je website mag plaatsen. Niet verplicht natuurlijk, maar om anderen te laten zien dat jij ook lid bent!

In deze mail vind je de afbeelding en ook de HTML code die je websitebouwer nodig heeft om de badge te plaatsen. Wil je wanneer je de badge plaatst deze door laten linken naar www.ondernemendhoogeveen.nl

HTML code:  <a href=”https://www.ondernemendhoogeveen.nl/” target=”_blank”><img src=”https://www.ondernemendhoogeveen.nl/wp-content/uploads/Badge_OH.png” width=”250″ height=”187″ alt=”Lid Ondernemend Hoogeveen”>

Natuurlijk mag je de badge alleen plaatsen zolang je lid bent.

Laat je op de social media ook zien dat je lid bent van ‘Ondernemend Hoogeveen’? Facebook, LinkedIn, Twitter, noem maar op. Een link naar de website van ondernemend Hoogeveen stellen we erg op prijs!