Met ruim 70 leden en introducees hebben we gisteren genoten van het event Borrel, Bites & Brains dat werd georganiseerd bij gastbedrijf Voortman Buitenleven in Pesse.

Deze keer was Ernst Eujen van Eujen Advocatuur dagvoorzitter en leidde ons door het programma. Hij had zelfs samen met Raymond de Witte van #Provision een groot scherm geregeld zodat we de wedstrijd van Ajax niet hoefden te missen.

Met een drankje konden de leden aan de hand van verschillende thema’s hun ideeën en wensen achterlaten. Al deze input wordt meegenomen en gaan het bestuur en de commissies gebruiken voor de plannen voor 2022.

Daarna was het tijd om onder leiding van Jan Willem Melisse van Opsteakers aan de slag te gaan met het zelf klaarmaken van het vlees en de appeltaart voor de BBQ. Volop in actie dus waarbij er veel ruimte was om elkaar te ontmoeten en te spreken. We kunnen op recht zeggen dat we een aantal echte topkoks onder onze leden hebben. Altijd goed om te weten!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd bedankt en natuurlijk ook een dikke pluim voor de evenementencommissie bestaande uit iNGE Kats-BrekelmansInge van ‘t HoogeRichard Fieten en Monique Huizenga.