De jaarlijkse zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar is weer begonnen! Vanaf vandaag is het mogelijk om een succesvolle en bijzondere onderneming voor te dragen of aan te melden via onze website. Net als andere jaren willen we niet één onderneming laten schijnen maar meerdere ondernemingen zichtbaarder laten zijn. Een uitdaging die we graag weer aangaan met alle ondernemingen en andere betrokkenen.

Voordragen/aanmelden
Wij vragen van jou, als onderneming of als ambassadeur van het Drentse ondernemerschap, het volgende:

Draag minimaal één succesvolle onderneming aan via onze website.
Motiveer andere ondernemers om zich aan te melden.
Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn en deel onze acties.
Je eigen bedrijf aanmelden of een bedrijf voordragen kan tot en met 6 april via onze website: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Naast de vermelding van de naam van het bedrijf horen we ook graag waarom jij van mening bent dat dit bedrijf dé titel Drentse Onderneming van het Jaar verdient. Dit kan de onderneming helpen.

Uiteraard word je niet zomaar dé Drentse Onderneming van het Jaar: de onderneming moet ten minste 5 jaar bestaan en minimaal 10 medewerkers in dienst hebben. De jury beoordeelt de aanmeldingen op de innovatiekracht, het personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, strategische visie en overige criteria. Uit alle aanmeldingen worden maximaal 10 bedrijven genomineerd voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2023. Zij presenteren op 6 juli hun bedrijf tijdens de nominatiebijeenkomst. De finale vindt plaats op 19 oktober 2023.