Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bijna twee jaar heeft de Coronapandemie ons nu in de greep. Daarnaast is de kabinetsformatie met 277 dagen de langste in de Nederlandse geschiedenis. Het zorgt voor onrust en onzekerheid en veroorzaakt de toenemende tweedeling in onze samenleving.

Hoognodig tijd dus voor een moment van verbinding. Tijd voor een evenement waarin ondernemerschap, samenwerken, trots en de eigen rol daarin naar voren komen.

Natuurlijk is er niets mooier dan een persoonlijke ontmoeting. Maar nu een samenkomst organiseren met een grote groep deelnemers is onverantwoord. Vandaar dat er gekozen is voor een online evenement in combinatie met live-ontmoetingen in kleinere groepen. Vanuit een centraal punt wordt een stream uitgezonden die op diverse locaties in kleiner verband kan worden gevolgd.

Wij rekenen op een grote deelname om zo een ‘boost’ te geven aan een nieuw jaar met ruimte voor nieuwe kansen! Mocht het u niet in de gelegenheid zijn deel te nemen dan wensen wij u hierbij

Prettige feestdagen
en alle goeds voor 2022

Harjo Woltinge en Gert-Jan Mannak, Ondernemend Hoogeveen
Jan Stam, Binnenstad Hoogeveen
Karel Loohuis, Gemeente Hoogeveen

 

U kunt zich aanmelden om het programma online of live te volgen. Kiest u er voor om het programma met een kleine groep collegaondernemers live te volgen, dan krijgt u uiterlijk op vrijdag 28 januari te horen op welke locatie u wordt verwacht. Vanuit het Alfa college is op alle locaties of vanuit huis/kantoor een live-stream te volgen van het centrale programma met als highlights:

Keynote spreker Rico Bakker neemt deelnemers mee
in zijn visie op ‘patroondoorbrekend’ denken.

Bekendmaking verkiezing ‘Hoogevener van het jaar’
en ‘Jong Hoogevener van het jaar’.
Burgemeester Karel Loohuis zal de onderscheiding
vervolgens uitreiken aan de winnaars.

Begin het nieuwe jaar positief en grijp deze gelegenheid aan voor
ontmoetingen met oude bekenden en nieuwe gezichten.

Meld u aan op https://welkom2022.meeple-events.nl/

 

Ga naar de bovenkant