Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16 juni 2021
19:00 - 20:30

Categorieën Geen Categorieën


MKB-bedrijven geven jaarlijks gemiddeld 20.000 tot 50.000 euro uit aan energie. In de praktijk blijkt dat weinig ondernemers zicht op deze kosten hebben. Er wordt wel gekeken naar inkoopprijzen, maar niet naar verbruik, terwijl er gemiddeld 23% bespaard kan worden in verbruik. Dat is circa 11.500 euro op jaarbasis.

Rebekka de Koning is adviseur projectontwikkeling duurzame energie en is de afgelopen maanden in opdracht van Ondernemend Hoogeveen in gesprek geweest met ondernemers om energiebesparingsplannen te maken en te begeleiden. Dat gaat van het kritisch kijken naar de instellingen van de verwarming (57% van het MKB stookt buiten openingstijd) tot de opwek van kosten- en energiebesparende duurzame energie. Iedere ondernemer heeft zijn eigen vragen en elke keer vinden we aspecten waar bespaard kan worden, vaak met weinig moeite. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Tijdens de online bijeenkomst gaan we in gesprek met Rebekka over de kansen en mogelijkheden die er zijn om te besparen. Ook horen we de ervaringen van de Hoogeveense bedrijven die hiermee al aan de slag gegaan zijn.

Laat je tijdens deze online bijeenkomst informeren en inspireren over de mogelijkheden. De online uitzending wordt uitgezonden vanuit De Tamboer in Hoogeveen

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.