Datum/Tijd
Date(s) - 06-02-2020
14:00 - 17:00

Locatie
Smurfitt Kapp

Categorie├źn


Met een bereik in 35 landen, 350 productielocaties en 46.000 medewerkers in Europa en Noord- en Zuid-Amerika, heeft Smurfit Kappa invloed in de gehele waardeketen van verpakte goederen. Het doel van Smurfit Kappa is om overal positieve veranderingen te bewerkstelligen: van het duurzaam inkopen van belangrijkste grondstoffen tot het minimaliseren van operationale impact en het verlagen van de milieuvoetafdruk van klanten en consumenten. Voor Smurfit Kappa is circulariteit simpelweg een kwestie van goed zaken doen.

Ondernemen met impact is volgens ons een strategie die winst voor uw werknemers, de samenleving en het milieu opleveren en bijdraagt aan de continuïteit van uw bedrijf.

Laat u tijdens deze bijzondere bijeenkomst verrassen en inspireren door Smurfit Kappa en ook door een aantal andere Hoogeveense bedrijven en initiatieven die zich tijdens deze bijeenkomst zullen presenteren.

Aanmelden kan via info@ondernemendhoogeveen.nl of via de app. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers dus meld u snel aan!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.