Goedkeuring voor duaal voorzitterschap Ondernemend Hoogeveen


© André Weima

Hoogeveen – Ondernemersvereniging Ondernemed Hoogeveen heeft donderdag in de White Box van het Postkantoor de eerste ledenvergadering gehouden. Dat zorde voor een volle bak.

De leden van ondernemersvereniging waren in groten getale samengekomen om de eerste officiële bijeenkomst van de nieuwe club bij te wonen. Deze vereniging, die een samenvloeiing is van de CHO en de Zakenkring Hoogeveen, liet haar leden kennismaken met zowel bestuursleden als met elkaar. Een groot applaus was er voor beide voorzitters Harjo Woltinge en Gert-Jan Mannak, die gezamenlijk de avond leidden en verzochten om goedkeuring voor een duaal voorzitterschap. Een unieke situatie die zal leiden tot een betere taakverdeling en nauwere contacten met onder meer gemeente, politieke partijen maar ook een sterkere samenwerking met lokale en regionale initiatieven.

Laagdrempelig

Ondernemend Hoogeveen is de grootste ondernemersvereniging van Hoogeveen en zal zich gaan onderscheiden door laagdrempeligheid en interessante bijeenkomsten. Daarnaast worden leden actief betrokken bij de organisatie van de activiteiten. Voor informatie: www.ondernemendhoogeveen.nl.