Vanuit de Leden-commissie

DE KRACHT VAN WEDERKERIGHEID.

Als ondernemend Hoogeveen willen we nieuwe leden meer aandacht geven.

Natuurlijk vergeten we daarbij de bestaande leden niet.

Via een goodiebag willen we de nieuwe leden verrassen en de bestaande leden de kans geven om hun bedrijf of dienst te promoten.

Elk nieuw lid zal persoonlijk worden bezocht door de ledencommissie. Jaarlijks verwachten we 15 nieuwe leden te kunnen begroeten waar we een goodiebag  willen  uitreiken.

Bij dit bezoek ontvangen ze de goodiebag uit naam van Ondernemend Hoogeveen. Gevuld met producten van lokale ondernemers, een welkomstbrief en een actuele ledenlijst.

Wij zoeken nu 25 ondernemers die een product willen aanleveren voor deze goodiebag. Een mooie manier om jouw product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen.

De goodiebag is gevuld met producten waar je iets aan hebt – een powerbank, een kleine versnapering, een nieuw drankje, een flesje wijn, koffie, echte  kortingen, een geurkaars, chocola, een verzorgingsproduct, een spel, een uitnodiging voor een wedstrijd, gratis bijwonen van een online evenement of bijvoorbeeld een filmvoucher. Allemaal mogelijkheden om jou bedrijf met deze leuke attentie onder de aandacht te brengen van de nieuwe leden

Over het algemeen worden goodiebags gevuld met reclamefolders. De meerwaarde hiervan wordt sterk in twijfel getrokken. Veel van die tassen blijven een week liggen en verdwijnen dan in de oud papierbak.

Probeer jezelf de vraag te stellen; Wat zou ik graag krijgen?

De hoogleraar en onderzoeker Cialdini stelt dat wanneer iemand iets gratis krijgt, zoals de cadeautjes in een goodiebag, die persoon sneller geneigd is iets terug te doen, het overtuigingsprincipe. Er ontstaat wederkerigheid. Door cadeautjes weg te geven, stimuleer je mensen om een wederdienst te leveren in de vorm van een aankoop of positieve mond-tot-mond reclame.

Wil je een bijdrage leveren stuur dan een mail naar  leden@ondernemendhoogeveen.nl

Zodra we 25 deelnemende bedrijven hebben sluiten we de inschrijving en ontvangen de deelnemende bedrijven een bevestiging van hun deelname en een datum waarop wij de 25 beschikbare goodies op komen halen