De Jong & Laan is een middelgrote, zelfstandige accountancy- en adviesorganisatie. Onze accountants en adviseurs ondersteunen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en de agrarische sector. Naast onze vestiging in Hoogeveen hebben we nog 26 andere vestigingen, verspreid over Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Er werken in totaal 750 medewerkers bij de Jong & Laan.

Bij onze vestiging in Hoogeveen werken ambitieuze professionals die sterk lokaal betrokken zijn. We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. We zijn dichtbij, spreken de taal en weten wat er speelt.
Uit ervaring weten wij dat advies in het mkb zakelijk, inzichtelijk, maar ook uitvoerbaar moet zijn. Onze klanten willen vakkundige ondersteuning en deskundig advies waar ze direct mee aan de slag kunnen.

De vestiging Hoogeveen heeft een aantal specialismen in huis. Naast accountants en belastingadviseurs, kent de vestiging ook specialisten voor personeel & salaris. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van de specialisten op het gebied van corporate finance, bedrijfsadviseurs en detachering.

Jeroen Gritter is accountant bij de Jong & Laan in Hoogeveen.

Adres

Ons adres:

Donau 2, 7908 HA Hoogeveen

Telefoon: