Welkom bij “Gasterij en Catering De SchildHoeve”!
Dicht bij de autosnelweg A28 (afslag 27), in het dorp Fluitenberg (gemeente Hoogeveen) en midden tussen de landerijen ligt “Gasterij en Catering de SchildHoeve”.
“Gasterij en Catering de SchildHoeve” leent zich uitstekend voor bruiloften, recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten en familiefeesten. “De Schildhoeve” heeft 3 moderne en gezellige zalen ter beschikking waar groepen vanaf 15 tot groepen ter grootte van 350 personen kunnen verblijven in een intieme sfeer. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag zijn in huis.

Tevens leent onze prachtige parktuin zich uitstekend voor het maken van een verfrissende wandeling en/of (familie)foto’s….

Alle onze zalen zijn voorzien van uitstekende mediatechniek voor het houden van presentaties of het afspelen van video- en/of filmbeelden. Natuurlijk kunnen wij ook eventuele andere benodigdheden (zoals podia en extra beamerschermen) voor u verzorgen.

Of u nu gebruik maakt van een snelle lunch, rustig wil dineren of genieten van een koud en warm buffet, barbecue, luxe koffietafel of high tea in een rustige en sfeervolle omgeving, u zult merken dat al onze gerechten met zorg, passie en smaak voor u door onze ervaren koks zijn bereid.

Vanuit onze moderne keuken wordt al jaren de catering verzorgd voor feesten, vergaderingen en recepties bij bedrijven en particulieren thuis. De know-how die wij hiermee hebben opgebouwd gebruiken wij natuurlijk graag om uw feest op “De Schildhoeve” of bij u op het bedrijf of thuis tot een succes te maken.
Tijdens uw verblijf kunt u gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.

Adres

Ons adres:

Fluitenbergseweg 69, 7931 PA Fluitenberg

Telefoon:
Neem contact op