Wij heten u van harte welkom in de wereld van borstels en bezems. Veel mensen denken gelijk aan een straatbezem of een haarborstel, dat klopt natuurlijk….maar er is meer, zoveel meer! Naast het standaard assortiment van technische en huishoudelijke borstels, zijn wij specialist in maatwerk. Jobo maakt de meest uiteenlopende dingen; van spouwmuurborstels tot borstelschoenen, van koerugborstels tot voetenvegers. Op onze volautomatische machines of met de hand gemaakt, wij zijn sterk in zowel de grote als de kleine series. Ook voor 1 borstel kunt u bij ons terecht.

Jobo is een echt familiebedrijf, momenteel werken 5 familieleden mee in het bedrijf (eerste en tweede generatie). De derde generatie komt regelmatig een kijkje nemen bij Jobo en zo groeit ook deze generatie op in het bedrijf. Daarnaast hebben we nog 15 enthousiaste medewerkers die met veel gedrevenheid hun vak uitoefenen.

Wij zijn er trots op dat onze borstels en bezems in Nederland worden geproduceerd en uitsluitend FSC gecertificeerd hout gebruikt wordt. Daarnaast maken we voor een aantal producten gebruik van gerecycled kunststof. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.

Service en een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Heeft u een vraag? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

Adres

Ons adres:

Dr. Anton Philipsstraat 5, 7903 AL Hoogeveen

Telefoon:
Neem contact op