We are making a brand out of a commodity based upon total quality  and reliability: Kraats Kaas. Vanuit integrale kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid van een commodity een merk maken: Kraats Kaas

Onze core business is het snijden en/of raspen van kaas. Kwaliteit en betrouwbaarheid zien we als onze kernwaarden; een goed gemotiveerd team werkend naar de regels van alle voor ons werk wenselijke c.q. noodzakelijke certificeringen zoals IFS 6, BRC 8, VLOG, Eko, Halal, Weidegang. Misschien wel de beste verpakker ….

Kraats is actief sinds 1976 en vanaf  2008 in Hoogeveen gevestigd. In 2012 van familiebedrijf naar 50% dochter van DOC Kaas eveneens hier in Hoogeveen. Met ruim 80 eigen medewerkers en een wisselend aantal inleenkrachten verzorgen we afnemers in binnen en buitenland. Kraats werkt zowel voor de retail als ook voor groothandel en industrie. Op jaarbasis verwerken we circa 25 miljoen kilo kaas tot plakken en rasp in high care omgeving met oog voor hygiëne c.q. voedselveiligheid.

Snijden en raspen kaas voor retail, groothandel en industrie. Wereldwijde export met de klemtoon op Duitsland en Oostenrijk, maar ook o.a. Angola, China, Singapore en Australië. Bezoek onze website en lees de details of neem de moeite onze bedrijfsfilm te bekijken.

Adres

Ons adres:

Buitenvaart 1125, 7905 SE Hoogeveen

Telefoon: