Liefde geef je door

Wat er ook gebeurt of gebeurd is. Of een overlijden nu plotseling is of verwacht. Of de persoon nu geliefd was of niet. Uiteindelijk blijft de liefde altijd. De negatieve gedachten en gevoelens vervagen en alleen de liefde blijft over. Dat is wat wij geloven en wat wij belangrijk vinden. En ook dat deze liefde wordt doorgegeven.

Voor, tijdens en na het overlijden zijn er zoveel manieren om liefde door te geven. Voor het overlijden, door samen met uzelf al na te denken over wat uw wensen zijn. Zodat uw nabestaanden zich niet af hoeven te vragen of ze het goed doen. Tijdens het overlijden door de nabestaanden goed op te vangen en bij te staan in het regelen van de meest passende plechtigheid. Op deze manier hebben zij ook tijd om te rouwen om hun geliefde. En na de begrafenis of crematie, door de vinger aan de pols te houden hoe het gaat met de rouwverwerking en of er nog vragen zijn over een steen, monument of de as bestemming.

Marnix Beverloo Uitvaartverzorging is aangesloten bij de Stichting Centrum voor Uitvaartinformatie. De Uitvaart Informatie Hulplijn is 24 uur per dag kosteloos beschikbaar voor al uw vragen, ook met vragen over testamenten kunt u hier terecht. Bel gratis 0800 – 4444 000 of bezoek www.uitvaartinformatiehulplijn.nl

Adres

Ons adres:

Ruisvoorn 24, 7908 VE Hoogeveen

Telefoon:
Neem contact op