Ieder evenement, een mooi moment

Het is goed om af en toe uit je comfortzone te stappen. Om afstand te nemen van je dagelijkse bezigheden, even die aandacht verleggen. Wij verleggen uw aandacht door mooie momenten met een eigen karakter te creëren.

Die momenten gaan altijd verder dan alleen een nuttige of gezellige bijeenkomst. Wij leven onze creativiteit uit op het verhaal dat verteld moet worden. Met een operazangeres in de trapeze, animerende inzet van nieuwe media of een minister als spreker. Om maar iets te noemen.
Bij de afsluiting en de borrel? Dan zien we veelal voldane gezichten, hoofden vol frisse ideeën en vernieuwde zin om verder te gaan.

Wij zijn er voor mensen die een idee hebben. En voor mensen die nog helemáál geen idee hebben.
Samen maken we dat mooie moment.

Concreet: wij organiseren uw evenement.

Niquell helpt u te formuleren wat de kern is van een bijeenkomst of traject. Want er is altijd een doel, een verhaal te vertellen. Daaraan geven wij kleur en vorm. Letterlijk. Vaak ook staat een bijeenkomst niet op zichzelf maar is het een onderdeel van een grotere verandering. Dan ontwerpen wij de opeenvolgende momenten, op een manier die klopt en voor gespreksstof zorgt.

Alle logistieke zaken rondom uw evenement (congres, symposium, beurs, opening, festival, …) regelen wij voor u. Dit varieert van drukwerk, locatie, catering, audiovisuele middelen, sprekers, PR, registratie en abstract-handling tot accreditatie en regie. Beperkte middelen en materialen? Daar gaan wij creatief mee om. Het lukt altijd.

Adres

Ons adres:

De Vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP Hoogeveen

Telefoon:
Neem contact op