” De Geschiedenis”
Wat ooit begon als F&R Gifts & Promowear, opgestart door studenten, is uitgegroeid tot een goedlopende onderneming met een andere naam, namelijk; PromoBee. Stap voor stap is PromoBee gekomen waar zij nu is. Wij zijn een professionele onderneming waarbij het opbouwen van een relatie met de klant als zeer belangrijk wordt ervaren. PromoBee is een belangrijke leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken op de Nederlandse en Belgische markt.

Branche
De branche waarin PromoBee werkzaam is groot, erg groot. Het kan daarom soms lastig zijn om het overzichtelijk te houden. Daar is PromoBee voor. PromoBee heeft een overzichtelijke website en u heeft binnen één minuut een offerte. Daarnaast hanteert PromoBee geen verborgen kosten! Het bedrag van uw bestelling is ook uw daadwerkelijke bedrag, er komen geen extra kosten overheen na bestellen. Dit is een stuk transparantie, een belangrijk onderdeel van PromoBee. Naast transparantie vindt Promobee kwaliteit een belangrijk criterium binnen deze branche.

Kwaliteit
Wij willen graag kwaliteit leveren. U als klant ook. U wilt een goede indruk achterlaten bij uw eigen klanten. Dat kunt u doen door producten bij ons te bestellen want wij vinden kwaliteit net zo belangrijk als u. U blij, wij blij. PromoBee doet er alles aan om het u als klant naar wens te maken. Naast de kwalitatief goede producten willen wij ook graag een goede relatie met u, de klant, opbouwen. Dit verstaan wij ook onder kwaliteit. Kwaliteit gaat namelijk verder dan alleen goede producten.

Waarom PromoBee?
Waarom zou u uw artikelen bij PromoBee bestellen en niet bij de concurrent? Omdat wij u niet als een nummertje zien die een bestelling plaatst, maar als een persoon. Wij staan voor elke klant klaar met zijn of haar vragen. Wij denken mee tijdens het bestelproces wanneer u er niet uitkomt of als u advies nodig hebt. Zoals gezegd hebben wij geen verborgen kosten en daarnaast hanteren wij standaard lage prijzen.

Adres

Ons adres:

De vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP Hoogeveen

Telefoon: