Regio Express is in 20 jaar uitgegroeid tot het logistieke bedrijf van het Noorden. Onze kracht zit in de persoonlijke aandacht voor de klant. Regio Express biedt, een op maat gemaakte logistieke service aan haar klanten. Wij luisteren naar onze klant en houden de lijnen zo kort mogelijk.

Regio Express is al vanaf het begin een flexibele en dynamische logistieke partner. Wij verhandelen allerlei soorten vrachten zoals, pakketten, stukgoed, lengtevrachten en fragiele vrachten. Wij zijn expert op het gebied van logistiek en helpen u met uw logistieke uitdaging.

Ons logistieke centrum is gevestigd in Hoogeveen. Vanuit dit centrum leveren wij dagelijks in de regio en met eigen routes door heel Nederland en Belgiƫ, zonder tussenkomst van derden. Naast deze diensten kunt u bij ons ook terecht voor het versturen van uw pakketten of pallets in de Benelux en de rest van Europa. Tevens verzorgen we spoed- of tijdzendingen. Kortom zijn wij veel meer dan uw logistieke oplossing, wij zijn uw logistieke partner die u op de eerste plaats zet!

Openingstijden

Maandag

7:30 - 18:30

Dinsdag

7:30 - 18:30

Woensdag

7:30 - 18:30

Donderdag

7:30 - 18:30

Vrijdag

7:30 - 18:30

Zaterdag

7:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Neem contact op