Rockwise. Voorheen Team Adis en Team Koen, maar nu samen onder één naam. Vanaf 1 januari 2021 kun je voor al jouw online vragen terecht bij Rockwise. Als online marketing bureau onderscheiden zij zich van de rest. Door middel van Performance Based Services weten zij het optimale resultaat voor de klant te behalen. Dit kan het vergroten van de online vindbaarheid zijn. Maar ook verhogen van het te behalen rendement is een resultaat dat geboekt kan worden. Hierbij gaat het om omzetgroei.

Performance Based Services omvat een mix van alle diensten die worden uitgevoerd. Als eerste zijn dit de betaalde campagnes, Google Ads. De SEO-dienst is de tweede online marketing dienst. Hierbij draait het om de organische zoekresultaten. Als laatste is er de web-afdeling. Hierbij richt Rockwise zich op conversiegerichte websites en webshops.

Is jouw onderneming toe aan een nieuwe website? Of wil je meer uit jouw online activiteiten halen? Become an online Giant met Rockwise. Voor meer informatie neem contact met ons op of neem een kijkje opRockwise.nl.

Adres

Ons adres:

Crerarstraat 6, 7901 AE Hoogeveen

Telefoon:

-

E-mail:

-

Internet:

-