Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen is een gevestigde naam in (de kop van) Drenthe. Vanuit Assen helpen wij sinds jaar en dag vele ondernemers en particulieren met advies, maken we voor hen relevante akten en zijn wij meer en meer een sparringspartner.

Sinds 1 oktober 2017 hebben wij een tweede vestiging geopend in Hoogeveen, na overname van het kantoor van mr. Derk Westinga.

Waarom in Hoogeveen? Omdat hier een bloeiend MKB-klimaat heerst en de mentaliteit van de ondernemers ons erg aanspreekt! Bovendien had kantoor van mr. Westinga een prachtig loyaal en interessant klantenbestand. Vaak kwam generatie op generatie op dit kantoor.

Vanuit de nieuwe kantoorlocatie aan de Stationsstraat 18 (hoek Van Limburgstirumstraat) willen wij u graag, nu ook ín Hoogeveen, van dienst zijn met onze knowhow: kennis en ervaring, op een no-nonsense manier gebracht.

Voor bij voorbeeld het oprichten van vennootschappen, voor overdrachten van vastgoed, en fiscale advisering daaromtrent en ook voor privézaken zoals (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten en de afwikkeling van nalatenschappen, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij meer dan gemiddeld gespecialiseerd in vastgoedvraagstukken (windmolenparken, nutstracés en complexe stapeling van zakelijke rechten) en grotere (zorg)ondernemingen.

Met kantoorbreed 4 notarissen en 4 kanidaat-notarissen/juristen, die allemaal hun eigen specialisme hebben, en en team van circa 20 ondersteunende medewerkers hebben wij voor u altijd een deskundige adviseur!

Voor een vrijblijvend vraag: ‘even sparren’, mag u mij altijd bellen, of kom eens persoonlijk kennis maken aan de Stationsstraat 18!

Heel graag tot ziens!

Adres

Ons adres:

Noordersingel 45, 9401 JW Assen

Telefoon: