Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen is een gevestigde naam in (de kop van) Drenthe. Vanuit Assen helpen wij sinds jaar en dag vele ondernemers en particulieren met advies, maken we voor hen relevante akten en zijn wij meer en meer een sparringspartner.

Sinds 1 oktober 2017 hebben wij een tweede vestiging geopend in Hoogeveen (na overname van het kantoor van mr. Derk Westinga).

Waarom in Hoogeveen? Omdat hier een bloeiend MKB-klimaat heerst en de mentaliteit van de ondernemers ons erg aanspreekt! Vanuit de nieuwe kantoorlocatie aan de Stationsstraat 18 (hoek Van Limburg Stirumstraat) willen wij u graag, nu ook ín Hoogeveen, van dienst zijn met onze knowhow: kennis en ervaring, op een no-nonsense manier gebracht.

Voor bij voorbeeld het oprichten van vennootschappen, voor overdrachten van vastgoed, en fiscale advisering daaromtrent, maar ook voor uw privézaken zoals (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten, echtscheidingen en de afwikkeling van nalatenschappen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast zijn wij meer dan gemiddeld gespecialiseerd in complexe vastgoedvraagstukken en zijn wij erg thuis in de ondernemingsrechtelijke aandachtspunten voor onder andere grote (zorg)instellingen.

Met kantoorbreed 4 notarissen en 6 kandidaat-notarissen/juristen, die allemaal hun eigen specialisme hebben, en daarnaast een team van circa 20 ondersteunende medewerkers staan wij graag voor u klaar!

Voor een vrijblijvende vraag: ‘even sparren’, mag u mij altijd bellen, of kom eens persoonlijk kennis maken aan de Stationsstraat 18!

Heel graag tot ziens!

Arjen Prins, notaris

Openingstijden

Maandag

08.30-17.00

Dinsdag

08.30-17.00

Woensdag

08.30-17.00

Donderdag

08.30-17.00

Vrijdag

08.30-17.00

Zaterdag

-

Zondag

-