Vermaas Bedrijfsmakelaardij is een makelaardij gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting in de regio zuid Drenthe – noord Overijssel. Gedegen vakkennis en jarenlange ervaring in combinatie met een zeer persoonlijke benadering kenmerken het kantoor.

Activiteiten

Vermaas Bedrijfsmakelaardij biedt ondernemers een breed scala aan diensten. Deze omvatten aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties en advisering met betrekking tot bedrijfsobjecten in de breedste zin. Vermaas Bedrijfsmakelaardij beschikt over een groot aanbod van kantoren, winkels, productiehallen en andere bedrijfsruimten in de regio.

Aanpak

Zoals aangegeven kenmerkt het kantoor zich door een persoonlijke benadering van relaties. Een professionele organisatie met een eigen persoonlijk gezicht. Klanten hebben hierbij in principe slechts één aanspreekpunt voor alle zaken. Door korte lijnen kan er snel en accuraat gehandeld worden.

Kwaliteit

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is lid van de vakgroep bedrijfsonroerendgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aan dit lidmaatschap zijn strenge voorwaarden verbonden o.a. op het gebied van kennis van de materie en het bijhouden hiervan. Dit geeft ondernemers de garantie van een kwaliteitsadvies. De kennis op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, belastingen en economische ontwikkelingen blijven op een hoog niveau door regelmatige scholing.

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 17:00

Donderdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Neem contact op