Sandra en Erik Stoffers zijn beide lid van Ondernemend Hoogeveen.

Prints en afwerking in museum kwaliteit! Diasec® en (handmade) lijsten.

Het adres waar u uw digitaal bestand kunt aanleveren, wij zorgen voor uw gewenste fotoprints en afwerking: Diasec®opplakken op dibond en aluminium en inlijsten (handmade en profiellijsten) en ChromaLuxe®. Alles onder één dak! Met onze persoonlijke benadering en service onderscheiden wij ons in de markt. Wilcovak is het enige bedrijf in Nederland dat Diasec® mag produceren.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit fotokunstenaars, galeries, musea, collectioneurs en fotografen. Op onze lijst van referenties is te zien waar wij als Wilcovak voor mogen werken.

Professionaliteit

We onderscheiden ons in de markt in kwaliteit. We hebben oog voor detail en doen geen concessies aan kwaliteit. Ons team bestaat uit professionals met elk hun eigen specialistische kwaliteiten. Van printing, Diasec® en opplakken van fotoprints, tot het museaal inlijsten van uw fotoprint. Als wij uw fotoprint mogen maken adviseren wij u absoluut OBA vrij. Heeft u zelf een idee voor een lijst qua kleur of vormgeving? Samen met u gaan we aan de slag!

Wilcovak en ChromaLuxe

ChromaLuxe is een nieuwe trend in de beeldafwerking. Chromaluxe is een dye-sublimation product. Een fantastisch product voor interieurs, tijdelijke exposities en in ruimten waar veel “verkeer” is.
Om een grotere doelgroep te kunnen voorzien van een mooie afwerking, hebben wij Chromaluxe aan ons assortiment toegevoegd. Wij informeren u hier graag over.

Wilcovak supplies

Ons ‘dochter-bedrijf” VDP Digital Imaging is dealer van Epson, EIZO, WhiteScreen, Mirage en vele soorten fotopapier, zoals Hahnemuhle en Moab. Tevens zijn wij importeur van Canson Infinity: een top merk Fine Art-papier.

Wereldwijd actief

De internationale tak van Wilcovak is Diasec Support. Dit bedrijf levert wereldwijd Diasec®-machines en trainingen voor nieuwe licentiehouders. Dit in samenwerking met de Diasec®-eigenaar in Zwitserland.

Wilcovak is samen met de Diasec®-licentiehouder van de UK eigenaar van Diasec® USA en Diasec® Canada.

Wij ontvangen u graag als gast in ons bedrijf.

Openingstijden

Maandag

09:00 - 16:30

Dinsdag

09:00 - 16:30

Woensdag

09:00 - 16:30

Donderdag

09:00 - 16:30

Vrijdag

09:00 - 16:30

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Voorkom teleurstelling, maak een afspraak, dan maken wij tijd voor u vrij.

Neem contact op