Over Zuidema

Onze deskundigheid en zorgvuldigheid in het uitvoeren  van GWW-werken en bij het inzamelen, transporteren, verwerken en toepassen van afvalstromen garanderen de continuïteit van ons bedrijf. Zuidema is veelzijdig door de combinatie aan disciplines:

Wij bieden u een breed en integraal pakket aan oplossingen. Wij hechten waarde aan heldere en duidelijke communicatie, waardering en respect. Daarbij kunnen wij niet zonder u en omgekeerd. Zuidema zet de klant centraal. Zo bewerkstelligen wij een aanpak én resultaten die duurzame kwaliteit in zich hebben.

Vakmanschap, duurzaamheid, betrokkenheid

De korte lijnen in onze organisatie maken ons flexibel, zodat wij daadkrachtig en oplossingsgericht handelen. Ons vakmanschap is ontstaan door keihard werken, ondernemerschap en enthousiasme. Dat blijft en is hopelijk aanstekelijk. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en willen dat verduurzamen. Wij streven continu naar meer kwaliteit en betrokkenheid – oprechte mensen, goed materieel en mooie producten – en u kunt ons daar bij helpen.

Onze ambitie is projecten te realiseren op een maatschappelijk betrokken wijze en hierin te excelleren door nauw samen te werken met opdrachtgevers, medewerkers en eindgebruikers. Met ruim 30 collega’s geven wij invulling aan deze ambitie.

Wij ondernemen met het motto ‘dienstverlening is eenvoud’. U kunt op ons rekenen!

Openingstijden

Maandag

07:00 - 17:30

Dinsdag

07:00 - 17:30

Woensdag

07:00 - 17:30

Donderdag

07:00 - 17:30

Vrijdag

07:00 - 17:30

Zaterdag

08:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Adres

Ons adres:

Smirnoffstraat 14 7903 AX Hoogeveen

Telefoon:
Neem contact op