Mijn naam is José Kikkert, 47 jaar, getrouwd met Jan en samen met onze 3 kinderen wonen wij in Zwinderen.

Jan en ik zijn beide eigenaar van Kikkert Rolstoelauto’s en ons bedrijf is gevestigd op de Buitenvaart. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen voor mindervaliden. Daarnaast passen wij ook voertuigen volledig op maat en naar wens van de klant aan. Je kunt hierbij denken aan volledig aangepaste rolstoelauto’s en rolstoelbussen waarin de rolstoelgebruiker als passagier meerijdt maar ook aan een auto die zodanig is ingericht om als minder valide zelf te kunnen rijden doormiddel van bijvoorbeeld handsegmentgas en een handbedrijfsrem.

Jan richt zich voornamelijk op de in- en verkoop en ik hou me bezig met de gehele organisatie omtrent de verhuur, ombouw, webshop, communicatie en marketing.

Wij zijn beide al jarenlang ondernemer en waren voorheen eigenaar van Taxi Kikkert, wat wij in 2013 hebben verkocht. Vervolgens zijn wij gestart met de verkoop van personenauto’s en hebben we ons in de loop der jaren volledig toegelegd op de aangepaste voertuigen. Daarnaast ben ik vanaf 2013 ZZP-er en tot 1 januari jl. was ik werkzaam in het Sociaal Domein maar door de toenemende drukte in ons bedrijf is het niet meer mogelijk om dit te combineren.

Tot op heden hebben we het nog kunnen redden zonder personeel maar we sluiten niet uit dat dit in de toekomst zal veranderen. De overige randzaken m.b.t. de verkoop zoals onderhoud, poetsen en ombouw besteden we uit aan speciaal door ons geselecteerde bedrijven met een hoog kwaliteitsniveau.

De kracht van onze onderneming is dat wij voor ieder vervoersprobleem een passende oplossing bieden. Samen met de klant kijken we eerst naar wat hij of zij precies nodig heeft en daarna krijgt de klant van ons een advies op maat aangeboden. Op deze manier maken we onze klanten graag weer mobiel en krijgen ze van ons een stukje vrijheid terug. De benodigde aanpassingen aan voertuigen worden overigens geheel binnen de wet- en regelgeving gerealiseerd.

Dus bent u of kent u iemand die op zoek is naar een nieuw of gebruikt voertuig voor minder validen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak! Dat kan door te bellen, of bezoek onze website!