Ik kom graag eerst kennismaken
 
Ben je nieuwsgierig hoe een bijeenkomst van Ondernemend Hoogeveen verloopt? Je bent altijd welkom hier aan te komen proeven. Meld je aan via contact, dan nemen we contact met je op om te kijken welke bijeenkomst hiervoor geschikt is.
 

Waarom lid worden?

Sluit je aan bij Ondernemend Hoogeveen en profiteer van de vele voordelen.

Groot zakelijk netwerk

Het lidmaatschap van Ondernemend Hoogeveen levert je een groot zakelijk netwerk op. Onze leden zijn ondernemers met grote en kleine bedrijven, ze zijn werkzaam in diverse branches en net begonnen of door de wol geverfd.

Jouw stem vertegenwoordigd

Zoals je van een ondernemersvereniging mag verwachten, vertegenwoordigen we Hoogeveense ondernemers in het contact met anderen. Door met één stem te spreken, zijn we een gesprekspartner waar rekening mee wordt gehouden.

Samenwerken loont

Ondernemend Hoogeveen verbindt niet alleen ondernemers onderling, maar werkt ook nauw samen met organisaties en overheden. Je vindt onze partners op de pagina samenwerken. Die samenwerkingsverbanden leveren jou als Hoogeveense ondernemer veel voordelen op.

Bedrijfsleven stimuleren

Ondernemend Hoogeveen stimuleert het bedrijfsleven in Hoogeveen door ondernemers met elkaar te verbinden en te ondersteunen in hun ondernemerschap. We organiseren activiteiten die inspireren, informeren en ervoor zorgen dat ondernemers elkaar ontmoeten.

Iedere ondernemer kan lid worden van Ondernemend Hoogeveen. De jaarcontributie bedraagt €295,= of €395,= voor ondernemingen met meer dan 25 fte’s.