Livestream Nominatie : Drentse Onderneming van het Jaar 2020

Livestream Nominatie : Drentse Onderneming van het Jaar 2020

Bijna is het zover: dé nominatieavond van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar 2020!

Wij als bestuur en jury hebben er zin in! We zijn benieuwd naar alle verhalen, naar de wijze waarop de bedrijven zichzelf in de spotlight zetten. Dat is ongetwijfeld spannend voor ze. Zeker in deze bijzondere tijd.

Passend bij deze tijd, waarin we niet in grote getalen bijeen kunnen komen, zijn wij er trots op dat we dit event in een hybride vorm kunnen houden: zowel als live-event als via livestream.

Helaas kunnen we dit jaar niet al onze relaties en andere betrokkenen uitnodigen om live aanwezig te zijn bij de nominatiebijeenkomst. Het event wordt uitgevoerd overeenkomstig de RIVM- maatregelen, op 1,5m tijdens de live meeting. Heel concreet: hierdoor is de beschikbare ruimte om gasten te ontvangen beperkt.

Maar u hoeft de bijeenkomst zeker niet te missen! Wij nodigen u graag uit voor de livestream- uitzending.

Hieronder leest u het programma van de avond:

Met de livestream bieden wij de genomineerden een nog groter bereik van kijkers en u heeft de mogelijkheid het event te volgen vanuit uw eigen stoel. Kortom, door te kiezen voor een hybride event zorgen wij ervoor dat ook u persoonlijk mee kunt kijken en mee kunt leven met de genomineerden.

Uitzending livestream!

Om 19.30 uur start de livestream, wat betekent dat ook de genomineerden hun plaats innemen op het podium, of in dit geval de “showbizztrap”. Het moment waarop de genomineerde bedrijven letterlijk in de spotlights staan. Alle genomineerden hebben precies 3 minuten de tijd om op hun eigen wijze, hun onderneming te presenteren.

Evenement: Datum: Locatie: Tijdstippen:

Livestream bijeenkomst Nominatieavond
28 september 2020
Drenthe College, Anne de Vriesstraat 70, Assen 19.30 uur start livestream (te volgen via link) Ca. 21.00 uur einde livestream

Wij hebben de genomineerden 2020 nog even voor u op een rij gezet:

❖ Bork Groep, Stuifzand. https://www.borksloopwerken.nl/ ❖ Tuinland, Assen. https://tuinland.nl/
❖ Landes High End Machining, Emmen. http://www.landes.nl/ ❖ Watter B.V., Assen. https://www.watter.nl/

❖ Invent Advies, Beilen. https://www.invent.nl/
❖ Miron Violetglass, Hoogeveen. https://www.mironglass.com/
❖ Confexion, Assen. http://www.confexion.com/
❖ Olijslager Groep, Emmen. https://www.olijslager.nl/
❖ Brands Bouw BV, Emmen. https://www.brandsbouw.nl/
❖ Wigchers Internationaal Transport, Schoonoord. https://www.wigchers.nl/.

De avond wordt begeleid door de dagvoorzitter Martin Schoonheim, tevens voorzitter van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar. Hij neemt u mee in het programma van de avond. Tevens komt de heer Henk Brink, gedeputeerde van de Provincie Drenthe en erevoorzitter van de jury, aan het woord en is er muzikale omlijsting.

Na afloop van alle presentaties trekt de jury zich terug om een definitieve keuze te maken uit alle pitches: welke drie ondernemingen gaan door naar de finale op 24 november 2020?

In de aanloop naar deze avond zetten wij vol in op social media om de ondernemingen én het event maximaal in het licht te zetten. Wij hopen dat u ons hierin steunt en met ons #DOVHJ nog meer gezicht in Drenthe geeft.

Aanmelden livestream

Graag vernemen wij of u met ons de livestream volgt en de genomineerden steunt. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons een link naar de livestream uitzending. Om u aan te melden hoeft u alleen maar op de reply knop te drukken en een berichtje achter te laten via info@drentseondernemingvanhetjaar.nl.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze projectmanager, Anita ter Veld, bereikbaar via info@drentseondernemingvanhetjaar.nl, tel. 06-52340247.

Wij hopen dat u erbij bent op 28 september!

Ongeveer Team Marco - Marco Fikkers