Netwerk diner bij Paviljoen Nijstad

NIKS IS ONMOGELIJK

Netwerk diner bij Paviljoen Nijstad op donderdag 6 juni.

Bij dit event van Ondernemend Hoogeveen wordt er wederom verder gekeken om verder te komen.

Over de ontwikkeling van het waterrijk gebied Nijstad spreken Bert Zuidema, Berry Beuker en Henri Offerein in het bijzijn van meer dan 100 ondernemers over hun dromen en visie. Door samen te werken wordt er een fantastisch project gerealiseerd. Het complete gebied moet leiden tot gasten die genieten van gezelligheid en een minder gejaagd leven…

Samenwerking leidt tot kwaliteit om de diverse doelgroepen te plezieren

Berry Beuker: “één geheel maken is het doel. De blue zones zijn delen in de wereld waar mensen gezonder leven en ouder worden. Dat wil ik naar Hoogeveen brengen.”

Bert Zuidema geeft aan dat 14 permanente kavels en Paviljoen Nijstad grote verwachtingen overtreft. Komt er een Roompot, Center Parcs of Europarc naar Hoogeveen? Als het aan Bert Zuidema ligt wel.

Henri Offerein: “Ik ben een onrustig type, ik ben gaan tekenen. Ik word snel enthousiast en wil klanten graag tevreden stellen, het verschil met wat ik al deed ten opzichte van de supermarkt is dat de klant in de supermarkt, in de horeca ook een gast is. Ook in de supermarkt kan het druk zijn. Iedere lamp in het Paviljoen is door mijn handen gegaan.

Ook aan tafel zit Emile Sieders van de Dutch Techzone. Het doel van DTZ is om samen te werken met de gemeente Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Hardenberg. Ervaringen uitwisselen van ondernemers onderling is belangrijk.