Nieuwsbrief Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Nieuwsbrief Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Deze nieuwsbrief bieden wij u aan in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

 • Ter Laak Orchids wint EZK Energy Award 2018

  Orchidee├źnkweker Ter Laak Orchids wint de EZK Energy Award 2018.
  Het bedrijf onderscheidt zich het meest op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking.
  Lees meer
 • Bouw mee aan een innovatief Noordwest-Europa

  Wilt u recycling bevorderen, duurzame productiemethoden ontwikkelen of een baanbrekende innovatie realiseren? Dien dan met 3 partners uit verschillende Europese landen een projectvoorstel in bij het Europese programma INTERREG Noordwest-Europa (NWE).
  Lees meer
 • Informatiebijeenkomst LIFE 2019

  Wilt u weten of een subsidie uit het LIFE-Programma uw project helpt te realiseren? Kom dan naar de LIFE informatiemiddag op dinsdag 12 februari 2019 en u hoort de onderwerpen en voorwaarden van LIFE.
  Lees meer
 • Bekijk webinar voor gemeenten ‘Aardgasvrij is mogelijk’

  Op 30 januari organiseerde ROV.nl een webinar over aardgasvrije woningen. Werkt u bij een gemeente en heeft u een webinar gemist? Of wilt u het nog eens bekijken? Bekijk het webinar wanneer u wilt, via onze site.
  Lees meer
 • Internetconsultatie BENG staat open

  Tot 2 maart 2019 kunt u reageren op het conceptbesluit van het Bouwbesluit 2012 voor Bijna Energieneutrale Gebouwen – BENG. BENG moet de huidige eis voor de energieprestatie van nieuw te bouwen gebouwen – de EPC – vervangen bij het aanvragen van omgevingsvergunningen.
  Lees meer