Bestuur

Bestuursleden

Ruth Munster

Branche
WERQ Personeelsdiensten, Uitzendbranche

Funtie
Vestigingsmanager

Nevenfuncties
Hoogeveense Uitdaging

Quote
Door samen aan de slag te gaan om voor Hoogeveen meer werk mogelijk te maken, te zorgen voor groei en een goede werking van de Hoogeveense arbeidsmarkt. We willen samen vooral ondernemers en werknemers perspectief bieden. Creatief, verbinden en omdenken zijn woorden die bij mij passen. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

Harjo Woltinge

Branche
TVM verzekeringen, financiële dienstverlening

Funtie
Regiomanager Logistiek en Transport

Nevenfuncties
Voorzitter Stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen en vicevoorzitter/penningmeester Stichting Carbischieten Drenthe

Quote
Verder kijken, verder komen. Samen kunnen we het ondernemerslandschap in Hoogeveen nog meer vorm geven. Weg met de bescheidenheid, met zoveel mooie bedrijven en strategische ligging naar de rest van Europa, is Hoogeveen de parel in Nederland.

Jan Berend van der Wijk

Branche
Alfa-college in Hoogeveen. Het Alfa-college verzorgt MBO opleidingen voor jongeren en volwassenen in Groningen, Hoogeveen en Hardenberg. De afgelopen jaren hebben wij in toenemende mate ingestoken op de intensieve samenwerking met bedrijven in instellingen in onze regio. Niet voor niets hebben wij een aanzienlijk aantal top-opleidingen in huis.

Funtie
Regiodirecteur

Nevenfuncties
Ik ben lid van het bestuur van Ondernemend Hoogeveen, de Vrienden van Techniek (VvT) en het Praktijk Instituut voor Techniek (PIT), alle drie in Hoogeveen gevestigd.

Quote
Ik ben lid van Ondernemend Hoogeveen omdat het voor mij hét platform is dat mij op de hoogte houdt van de actuele ontwikkelingen in deze regio en waar ik ondernemers ontmoet met wie ik in een goede sfeer kan uitwisselen over de aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt.

Lauran Hazen

Branche
NNO accountants en belastingadviseurs, is werkzaam in de zakelijke dienstverlening op het gebied van accountancy en belastingadvies voor MKB-ondernemers, not-for-profit-instellingen, vrije beroepen en vermogende particulieren. ACVOBE accountants voor bewindvoerders richt zich specifiek op bewindvoerders, te weten het controleren en samenstellen van jaarrekeningen alsmede het uitvoeren van toelatings- en kwaliteitsaudits voor het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM

Funtie
(middellijk) eigenaar van beide kantoren

Nevenfuncties
Adviseur MAN Ondernemersadvies B.V., Bestuurslid (penningmeester) vereniging Sociëteit Forum te Hoogeveen, Bestuurslid (penningmeester) RK Parochie Heilige Drie-eenheid (Beilen, Meppel en Hoogeveen) te Hoogeveen, Bestuurslid (penningmeester) Stichting Museums Vledder te Vledder, Voorzitter vereniging damclub Zuidwolde, Lid NBA-klankbordgroep accountantsprotocol voor bewindvoerders, Lid Caseware-klankbordgroep software samenstellingsopdrachten

Quote
Ondernemend Hoogeveen: voor Hoogeveense Ondernemers

Bob Vermaas

Branche
Vermaas Bedrijfsmakelaardij, gevestigd in Hoogeveen en gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting in de regio zuid-Drenthe / noord-Overijssel. Gedegen vakkennis en jarenlange ervaring, in combinatie met een zeer persoonlijke benadering kenmerken het kantoor. De activiteiten van Vermaas Bedrijfsmakelaardij bestaan uit bemiddeling bij verkoop/verhuur en aankoop/aanhuur van commercieel vastgoed, vastgoedconsultancy en taxaties van commercieel vastgoed.

Funtie
Registermakelaar / -taxateur en directeur-eigenaar.

Nevenfuncties
Bestuurslid Ondernemend Hoogeveen

Quote
Op een aangename wijze kennis en ervaring met elkaar delen, door krachtenbundeling een volwaardige gesprekspartner richting externe partijen zijn en ‘last but not least’ Hoogeveen promoten als dé vestigingsplek voor bedrijven in deze regio.

Gert-Jan Mannak

Branche
Kordaat Ondernemen B.V. Het (doen) verlenen van diensten op het gebied van consultancy, management, research, organisatie, administratie, financiën, personeelsbeleid, informatietechnologie en telecommunicatie en sales, inkoop, proces optimalisatie, marketing. 

Funtie
Eigenaar

Nevenfuncties
Bestuurslid Ondernemend Hoogeveen

Quote
Gewoon, doen. Elke dag een beetje beter met elkaar als ondernemers en met plezier.

Ellen van Heugten

Branche
Buig Centrale Steenbergen, betonstaal verwerkend bedrijf, maakt wapeningsconstructies voor de toepassingen in Bouw en Infra

Funtie
HR Manager Hoogeveen

Nevenfuncties
Bestuurslid Ondernemend Hoogeveen

Quote
Onbekend maakt onbemind.
Ik wil als bestuurslid graag een bijdrage leveren voor meer zichtbaarheid van al onze initiatiefrijke en innovatieve Hoogeveense ondernemers. Daar is Ondernemend Hoogeveen onder meer een geweldig platform voor.

Rob Nicolaï

Branche
Bureau Nicolai, Sales- en marketingconsultant. Ik richt mij op commerciële vraagstukken van bedrijven, voor meer commercieel resultaat. 

Funtie
Eigenaar

Nevenfuncties
Evenement Coördinator Stichting Hoogeveense Cascaderun, bestuurslid Ondernemend Hoogeveen, matchgroeplid Stichting de Hoogeveense Uitdaging

Quote
Hoogeveense ondernemers zijn bescheiden en soms voorzichtig, laten we vooral op een positieve manier met elkaar contact hebben en de voordelen benoemen van elkaars bedrijf voor een optimale samenwerking binnen en buiten Hoogeveen.

Erik Stoffers

Branche
Wilcovak is operationeel in de foto-kunstmarkt. Wilcovak verzorgt hoogwaardig printen en inlijsten voor galleries en musea, fotokunstenaars en fotografen. 

Funtie
Directeur

Nevenfuncties
Directeur van twee andere bedrijven in de foto branche

Quote
Inspiratie doet ondernemen! Neem je dat serieus dan ben je lid van Ondernemend Hoogeveen.  Er is geen betere manier om te sparren en ervaringen te delen met collega ondernemers. 

Koen Ronner

Branche
Rabobank, financiële dienstverlening 

Funtie
Directievoorzitter Rabobank Het Drentse Land

Nevenfuncties
Bestuurslid VNO/NCW, Bestuurslid Drentse Onderneming van het Jaar

Quote
Samen is het nieuwe ondernemen en met Ondernemend Hoogeveen kunnen we hier een mooie bijdrage aan leveren , vooral door te denken in kansen en oplossingen. Hier lever ik graag een bijdrage aan.