Zaterdag 10 september verzamelden de deelnemers aan de rally zich bij Paviljoen Nijstad.

De start van het nazomerfeest. Eerst een kop koffie met natuurlijk wat lekkers erbij.

De instructies werden uitgereikt. Drie A4tjes vol  opdrachten. Dit werd aangevuld met een overlevingspakket.

De eerste helft verliep voor een groot gedeelte van de rijders prima. Af en toe moest er een keermanoeuvre uitgevoerd worden wanneer een foutje hersteld moest worden.

De eerste stop was bij de Reestlandhoeve in Balkbrug. Een warme ontvangst met een wijntje of een sapje. De ervaringen werden gedeeld en een mooie gelegenheid om samen de vragen nog even te bespreken.

Na de uitreiking van de vervolginstructies en een bon voor ijs kon de reis vervolgd worden. Een route door een prachtig en afwisselend landschap. Genieten van de omgeving maar ook opletten. Ook dit deel werd er misgereden. Moesten we hier nu links? Ja toch? ..en de auto weer keren. Ondertussen goed opletten of geen opdrachten gemist werden. Dankzij internet waren veel antwoorden te vinden.

De 2e stop was bij de Klomp in Vilsteren. Hier kon onder genot van het ijsje gezellig bijgepraat worden. Maar ook volgde een nieuwe opdracht. Een extra blad met emoticons en allerlei spreekwoorden erin verwerkt. Sommigen waren echte hersenkrakers.

Het derde en laatste deel van de rit. Nog een aantal opdrachten uit te voeren. Op de foto met Landgoed Eerde, een selfie met keien op de Duitse grens en vooral genieten van de omgeving.

Op naar de eindbestemming bij het Ermerstrand. Iets later dan de bedoeld komen we hier aan. De leden die alleen voor het avondprogramma waren aangemeld vormen ons ontvangstcomité en genieten al van een heerlijk drankje.

De medewerkers van het Ermerstrand hadden een heerlijk buffet voorbereid waar we van konden genieten en onze hongerige magen vullen. Dit onder begeleiding van gezellige live muziek.

In de loop van de avond konden we de muzikale talenten van een aantal leden ontdekken. Ze kregen de smaak te pakken en namen de microfoon over.

Maar ook aan deze mooie zonnige en gezellige dag kwam een eind. Een ontspannen dag waarin ontmoeten en genieten centraal stond. Wij willen iedereen die aanwezig was bedanken voor de gezellige dag en avond.

We hopen nog veel leuke en boeiende activiteiten te organiseren voor en met jullie.