Ondernemen overstijgt de gemeentegrenzen; ook hiervoor geldt dat je samen verder kan komen. Ondernemend Hoogeveen zoekt daarom actief de samenwerking met de regio. Zo doen we dat op bijvoorbeeld cultureel gebied. Binnen de 21 gemeenten (in 4 provincies) gaan we op zoek naar intensievere samenwerking om het regioprofiel te versterken, om het publiek nog beter te bedienen en om de culturele sector sterker te maken.

Ook in de techniek kijken we verder. En wel via de Dutch Tech Zone; de regio van vakmanschap voor de maakindustrie. Door slim samen te werken en het delen van kennis en kunde, worden innovaties en duurzame ontwikkeling geboren en krijgen ondernemers de ruimte om te groeien. Zo wordt de regio Hoogeveen-Emmen-Hardenberg-Coevorden een veerkrachtige regio die zich blijft ontwikkelen. De commissie regionaal samenwerken bestaat uit Gert-Jan Kreeft, José Kikkert en Michiel Zuidema.

Voor meer informatie of gerichte vragen stuur een mail naar info@ondernemendhoogeveen.nl met vermelding van commissie regionaal samenwerken.

Gert-Jan Kreeft

José kikkert