Ondernemend Hoogeveen gelooft in de kracht van het samenwerken. We hebben dan ook nauwe banden met diverse lokale partners met wie we samen ons sterk maken voor het beste ondernemersklimaat in Hoogeveen. De samenwerkingsverbanden leveren de Hoogeveense ondernemer veel voordelen op. Een collectieve inkoop van energie, afvalverwerking en beveiliging biedt de leden van Ondernemend Hoogeveen een financieel voordeel.

Gemeente HGV-EZ

Door structureel overleg te voeren met een vertegenwoordiging van de gemeente Hoogeveen kunnen we samen het ondernemersklimaat verbeteren en nieuwe bedrijven naar Hoogeveen halen. De accountmanagers van Economische Zaken helpen ondernemers graag met al hun vragen rond vestiging of uitbreiding.

Onderwijs

Ondernemend Hoogeveen heeft goed contact met verschillende onderwijsinstellingen in Hoogeveen. Samen willen we ervoor zorgen dat onderwijs en arbeidsmarkt goed op elkaar aansluiten en er voldoende interessante banen zijn voor jong talent. Dat maakt Hoogeveen een aantrekkelijke plaats om in te werken en te wonen.

Stichting Centrummanagement Hoogeveen

De stichting Centrummanagement Hoogeveen heeft als doel het centrum van Hoogeveen economisch te versterken en meer bezoekers naar het centrum te trekken, zodat alle ondernemers hiervan profiteren.

OBD

De Open Bedrijvendag Hoogeveen vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag van november. Het is dé gelegenheid bij uitstek voor bedrijven om bezoekers een kijkje achter de schermen te gunnen.

STiB

STiB staat voor Starters in Business. Het is een niet-commerciële stichting, die ondernemers in de gemeente Hoogeveen ondersteunt en daarmee de economische bedrijvigheid bevordert.

Hoogeveen on Stage

Hoogeveen On Stage is een beroepenfeest waar VMBO-leerlingen en beroepsbeoefenaren elkaar ontmoeten. Dit levert leerlingen nieuwe gesprekspartners, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding op.