SLIM: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb

SLIM: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar voor hetzelfde doel in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector. Aanvragen moeten gericht zijn op leren en ontwikkelen en kunnen voor de 1e tranche kan vanaf 2 maart ingediend worden.

Een aanvraag kan ingediend worden door een individueel bedrijf, maar ook door een samenwerking van bedrijven en/of samenwerkingsverband overheid/ondernemers/onderwijs.

Meer informatie over de SLIM-regeling, de aanvraagtijdvakken en de aanvraagcriteria vindt u op https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

Nieuw Platform Slim Werkgeven
Waar werkgevers elkaar inspireren Hoe houd ik mijn bedrijf ook in de toekomst gezond? Hoe kan ik groeien nu het lastig is om goede mensen te vinden? En hoe gaat dat als de economie weer verandert? Stuk voor stuk vragen die werkgevers bezighouden.

Slim Werkgeven geeft antwoorden op deze en andere vragen rondom personeelsbeleid. Meer hierover op https://ondernemersplein.kvk.nl/slimwerkgeven/

Ongeveer Team Marco - Marco Fikkers