Ben jij mkb-ondernemer, wil je graag tijd en geld besparen met digitalisering maar is het vaak te duur, óf weet je niet waar je moet beginnen? Digilink Drenthe helpt jou verder.

Wat is Digilink Drenthe?
Digilink Drenthe is één van de digitale werkplaatsen in Nederland. Een plek waar ondernemers, studenten en docenten elkaar ontmoeten. Je kunt hier terecht voor oplossingen op het gebied van automatiseren, slimmer omgaan met data en optimaliseren van je website.

Voor wie is Digilink Drenthe?
Digilink Drenthe is voor kleine en middelgrote ondernemers (2-50 medewerkers) die willen digitaliseren. Digilink Drenthe helpt jou graag, veelal kosteloos, een stap verder.

Wanneer kun je deelnemen?
Het startmoment en de duur van deelname wordt met jou en de studenten afgestemd.

Wat vraagt Digilink Drenthe van ondernemers die deelnemen?
Het kost je ongeveer een uur per week om samen met de studenten te werken aan het vraagstuk. Denk hierbij aan het beantwoorden van vragen over het bedrijf en de opdracht. Je hoeft de studenten niet inhoudelijk te begeleiden, dat doen docenten en professionals van Digilink Drenthe.

Wat gebeurt er na jouw aanmelding?
Nadat je je hebt aangemeld, plant Digilink Drenthe samen met jou een intakegesprek in. Zij willen graag weten hoe jouw organisatie eruit ziet en ze zijn benieuwd naar de toekomstplannen die je hebt. Op basis hiervan bepaalt Digilink Drenthe welk studententeam, onder begeleiding van docenten en professionals, het best past bij jouw vraagstuk.

Waar vind je Digilink Drenthe?
Digilink Drenthe heeft drie satellietvestigingen in Drenthe: Techhub in Assen, Kennispoort in Emmen en IThub in Hoogeveen. Natuurlijk vind je Digilink Drenthe ook online. Stel je vragen via hello@digilinkdrenthe.nl of kijk op www.digilinkdrenthe.nl.