…..Goedemorgen, firma Jansen, met juffrouw Ria…… wat zegt u…..? ….ja, ik verbind u door met inkoop…..

Zo werd tot het laatste kwart van de vorige eeuw de telefoonafhandeling gedaan met het befaamde bakelieten toestel. De ontwikkeling van de telefoon ging verder en Tony Timmerman startte vanuit de slaapkamer in het ouderlijk huis een bedrijf in bedrijfstelefonie. Hij zag dat het beter kon én moest. Dat was op 27 april 1988, nu dus bijna 35 geleden.

Hij startte in 1990 in als onderaannemer in bedrijfstelefonie en databekabeling. Blijkbaar deed hij het goed, want in 1992 werd Tony volledig eigen ondernemer. Ecinto was geboren!

In die tijd was de kennis en know how in deze branche klein en zo werkte hij door alle uithoeken van het land. Van Den Helder tot Maastricht en van Zeeland tot Delfzijl. Zelfs internationale opdrachten werden uitgevoerd.

Het pakket diensten werd in 1994 verder uitgebreid met het plaatsen van beveiligingscentrales en werd een jaar later het pand aan de Pascalstraat betrokken. Wel nodig ook, want het personeelsbestand was inmiddels gegroeid tot 17 mensen.

Of alles altijd makkelijk en voor de wind is gegaan? Nou nee. Na de aanslagen op de Twin Towers in New York gingen de zaken slecht en reduceerde het personeelsbestand tot 4. Gelukkig kwam de groei er weer in, maar nu langzamer en stabieler

Intussen groeide Ecinto door en bleef met de tijd mee gaan door de technische ontwikkelingen te volgen zoals VoIP telefonie en alle onlinediensten. Daarvoor werd MT Professional Devices opgezet waar Tony mede-eigenaar van is. Nu telt het bedrijf in totaal 14 medewerkers waarvan de langst in dienst zijde al 25 jaar actief is! Ook twee kinderen werken in het bedrijf.

Anno 2023 is Ecinto, samen met MT Professional Devices een stabiele en deskundige partij voor alles wat met telefonie, data en (camera)beveiliging te maken heeft. Koperen aansluiting? Glasvezelaansluiting? Allemaal geen probleem! Voor elke aansluiting de juiste contracten. Ze leveren alleen kwalitatief goede systemen en kunnen zelfs netwerken die in de loop der jaren aan elkaar zijn geknoopt weer omtoveren tot een overzichtelijk en goed werkend netwerk. Tsjaa, wat wil je ook als je al 35 jaar ervaring hebt!

Dat blijkt ook wel uit het klantenbestand waarin heel veel klanten staan waar het telefonisch contact kunnen maken levensreddend kan zijn. Als dat zo is besteed je dat niet uit aan zomaar een bedrijf, dan wil je dat alles 100% goed werkt. En is er toch eens wat aan de hand, dan is Ecinto 24 uur per dag beschikbaar!

Neem eens contact met ze op. Ze kunnen meer dan je denkt en hebben ook vast een goede oplossing voor uw probleem met telefonie en andere verbindingen!