Wie wij zijn?

Wij zijn Ondernemend Hoogeveen! Een mooie solide vereniging én verzameling van ondernemers uit verschillende branches en beroepsgroepen uit de gemeente Hoogeveen. Wij hebben de koppen bij elkaar gestoken en onze krachten gebundeld.

Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen verder komen wanneer we samen verder kijken. We maken gebruik van onze gezamenlijke kennis en expertise en vormen een krachtige afvaardiging op iedere plek waar de Hoogeveense ondernemersbelangen vertegenwoordigd moeten zijn. We zijn er om elkaar te helpen, te steunen en in gesprek te gaan met bijvoorbeeld de lokale politiek en andere stakeholders. We onderhouden daarnaast nauwe banden met het onderwijs en maatschappelijke organisaties in onze omgeving. We leveren een bijdrage aan het behoud en groei van de werkgelegenheid zodat goed opgeleide jongeren in Hoogeveen willen blijven wonen en werken.

Maar dat is niet alles! We zijn er ook om de verbondenheid tussen ondernemers te stimuleren en hen met elkaar in contact te brengen. Dat doen we bijvoorbeeld door het organiseren van interessante, nuttige en gezellige bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en presentaties. Daar steek je altijd wat van op en het is een mooie gelegenheid om je collega-ondernemers weer eens te ontmoeten.

Onderneem jij in de Gemeente Hoogeveen? Sluit je dan bij ons aan!
Je bent van harte welkom!