Op veler verzoek hebben we besloten om het zomerfeest dat op 11 juni gepland stond te verplaatsen, deze gaan we combineren met de ‘Ondernemende Rally’ op 10 september.

Om elkaar toch voor de vakantie nog even te ontmoeten hebben we een ZOMERVRIJMIBO op vrijdag 1 juli vanaf 16.00 (tot 19.00) georganiseerd bij ons nieuwste lid.

Brasserie “de Basis”
Plesmanstraat 2
7903 BE Hoogeveen

Zo kunnen we elkaar ontmoeten, vakantieplannen delen, genieten en kennismaken met het Vliegveldrestaurant, ons nieuwste lid.

Jullie kunnen je opgeven via de site of via email: communicatie@ondernemendhoogeveen.nl

De Ondernemende Rally (met eigen auto) zal plaatsvinden op zaterdag 10 september vanaf 14.00, deze Rally eindigt bij het Ermerstrand, daar zal op die avond iets lekkers klaarstaan en aansluitend vindt het (na)zomerfeest hier ook plaats.

Er is de hele dag de mogelijkheid bij te kletsen, elkaar te leren kennen, een prijs in de wacht te slepen en misschien zelfs een dansje te wagen. Ook de partners zijn van harte welkom tijdens deze actieve dag/avond.

Er zijn 3 keuzemogelijkheden:

A: Deelnemen aan de Rally vanaf 14.00 uur

B: Deelnemen aan het nazomerfeest vanaf 18.00 – 23.00 uur

C: Deelnemen aan beide 14.00 – 23.00 uur

Je kan je alvast opgeven via de site of via de mail communicatie@ondernemendhoogeveen.nl voor een van de drie mogelijkheden, meer informatie en details volgen binnenkort.

Graag ook even aangeven of de partner ook mee gaat.

Wanneer je je hebt aangemeld, verwachten we dat je erbij bent, lukt dit toch niet, dan graag even afmelden, anders zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.