Regelmatig wordt een inspiratielunch georganiseerd. Elkaar ontmoeten, inspireren en kennis opdoen komen op een prettige manier bij elkaar. 

De inspiratielunch op 21 maart vond deze keer plaats in de Schildhoeve in Fluitenberg. Een locatie  waar we graag komen. Robert Koen, Linda en hun team staan altijd weer garant voor een hartelijke ontvangst en een smakelijke lunch.                                         

Ruim 40 leden waren aanwezig, waaronder een zestal nieuwe leden. Raymond de Witte van Pro-vision had de ruimte sfeervol verlicht met zijn professionele apparatuur. 

Deze keer waren wethouders Jan Zwiers en Jeroen Westendorp aanwezig . Na de lunch werden zij geïnterviewd door onze voorzitter Harjo Woltinge en werden we meegenomen in het spanningsveld van de systeem- en leefwereld. De noodzaak van regionaal denken om een beroep te kunnen doen op de subsidies vanuit de nieuwe Regiodeal en de noodzakelijke samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs.  Samen vormgeven en samen beleid maken wordt een steeds belangrijker thema. De gemeente Hoogeveen heeft behoefte aan een sterke organisatiegraad van ondernemers. Dit is nodig om zaken mogelijk te maken en de verbinding met elkaar niet te verliezen.  

Zet in de etalage wat goed gaat en maak mooie dingen zichtbaar. 

Na deze mooie afsluiter was er nog volop gelegenheid om te netwerken. Deze keer gemist? Donderdagmiddag 20 april om 16.30 uur is er weer de gelegenheid elkaar te ontmoeten op de DonderdagMiddagBorrel. Deze keer gaan we op bezoek bij het Alfa College.